10
vr, apr

0513 Heerenveen-Oranjewoud Kunst/Cultuur - Het zijn hele bijzondere tijden momenteel. Het coronavirus legt Nederland voor een groot deel plat. Het is ook eigenlijk niet voor te stellen, maar ook museum Belvédère sluit haar deuren tot en met 6 april 2020 en volgt aldus de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging.

Lees meer: Museum Belvédère gesloten en dus… gefilmde impressies

0513 Heerenveen – Kunst/Cultuur/Maatschappij - De komende kunstreis van vrijdag 17 april 2020 die wordt georganiseerd door de organisatie van het museum Belvédère, voert u naar het atelier van de wereldberoemde beeldhouwer Folkert de Jong (1972), waar de kunstenaar vertelt over zijn werk en zijn huidige opdracht.

Lees meer: Kunstreis vanuit Heerenveen naar Krommenie en Amersfoort

0513 Heerenveen/Oranjewoud Kunst/Cultuur - In samenwerking met Museum Belvédère organiseert de SLAH (Stichting Literaire Activiteiten Heerenveen) op 13 februari a.s. een ongetwijfeld bijzonder interessante bijeenkomst met schrijver Peter Middendorp in Museum Belvédère. 

Lees meer: SLAH en Museum Belvédère presenteren schrijver Peter Middendorp

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.