25
wo, nov

19 november 2020 t/m 14 maart 2021 - 0513 Heerenveen Kunst & Cultuur - Kunstenaar Jorn van Leeuwen onderzoekt al tien jaar de geranium als symbool van gezapigheid. Door kweken, stekken, ontwortelen, fotograferen en destilleren komt hij tot nieuwe ideeën, schilderijen, tekeningen, wandkleden en glas-in-lood ramen. Zijn werk is nu te zien in Afslag BLV, de dependance van Museum Belvédère in het centrum van Heerenveen. 

Lees meer: Jorn van Leeuwen in Afslag BLV

Stay tuned – keep connected - 0513 Heerenveen/Oranjewoud Kunst & Cultuur – Hopelijk gaat ook museum Belvédère weer snel open. Het museum viert dat met een unieke verkoopexpositie (19 november 2020 t/m 10 januari 2021) waaraan alle kunstenaars die aan het museum zijn verbonden, hun medewerking verlenen.

Lees meer: Artist's Call' - Unieke verkoopexpositie

0513 Heerenveen/Oranjewoud Kunst & Cultuur - In deze uitdagende tijden voor musea is er gelukkig ook goed nieuws te melden! Museum Belvédère zag onlangs maar liefst drie aanvragen gehonoreerd. Het museum is in aanmerking gekomen voor de ‘Compensatieregeling Coronacrisis’ van het Mondriaan Fonds voor middelgrote musea en is tevens gehonoreerd door het Kickstart Cultuurfonds.

Lees meer: De kracht van...

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.