29
vr, mei

0513 Heerenveen/St. Nicolaasga Kunst & Cultuur - Deze week, maandag 20 t/m zondag 26 april, is het de Nationale Museumweek, die geheel in teken staat van vijfenzeventig jaar bevrijding. Om dat te vieren komt Museum Belvédère met een speciale actie rond een recent verschenen uitgave.  

Lees meer: Aanbieding in de Nationale Museumweek

0513 Heerenveen-Oranjewoud Kunst/Cultuur - Het zijn hele bijzondere tijden momenteel. Het coronavirus legt Nederland voor een groot deel plat. Het is ook eigenlijk niet voor te stellen, maar ook museum Belvédère sluit haar deuren tot en met 6 april 2020 en volgt aldus de richtlijnen van het RIVM en de Museumvereniging.

Lees meer: Museum Belvédère gesloten en dus… gefilmde impressies

0513 Heerenveen Oranjewoud Cultuur – De expositie ‘Relaties & Contrasten’ was nog maar net geopend, toen Museum Belvédère noodgedwongen de deuren moest sluiten. Nu is er een gefilmde registratie te zien op de website en sociale media, zodat niemand de tentoonstelling hoeft te missen.

Lees meer: Museum Belvédère lanceert VR-tour

Meer artikelen...

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.