10
vr, apr

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0512 Jonkersland Evenement/cultuur - Speciaal voor de Kerstarkt en omdat Koning Winter zich begint te roeren, wordt de kalverenschuur van de Maargies Hoeve voor één dag omgetoverd in een sprookjesachtige kerstmarkt. Er staan allerlei sfeervolle kerstkraampjes met uiteraard kerstcadeaus, ambachtelijke artikelen en niet te vergeten een levende kerststal waar ook live een voorstelling wordt gegeven.

Creativiteit laat op die dag aan niets te wensen over en kinderen kunnen zich tegoed doen aan allerlei kerstknutselactiviteiten waarvan het eindresultaat mee naar huis mag worden genomen. Iedereen is voor het pure kerstgevoel van harte welkom op 16 december van 11.00 – 17.00 uur op de Maargies Hoeve, Kallenkote 19 te Kallenkote. De entree is gratis. En, oh ja, nuiet te vergeten: er is warme chocolademelk, erwtensoep, glühwein en nog veel meer om de innerlijke mens mee te verwennen. 

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.