25
wo, nov

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

0513 Heerenveen/Oranjewoud Kunst & Cultuur – Museum Belvédère heeft de laatste jaren bijzonder hoge ogen gescoord op vrijwel alle vlakken waaronder inhoudelijke profilering, kwaliteit, professionaliteit en ondernemerschap.

Het museum kreeg het predicaat ‘Excellent’ op basis waarvan het museum voor het eerst in haar geschiedenis een structurele provinciale subsidie zal ontvangen voor een periode van vier jaar. Het voltallige team (bestuur en alle vrijwilligers) van Museum Belvédère is natuurlijk zeer verguld met deze bijzondere positieve beoordeling.
Directeur-conservator Han Steenbruggen: ‘Hier hebben we zolang op gewacht en keihard voor gewerkt. Een geweldige opsteker. Nu volle kracht voorwaarts!’ Dat is dan ook precies wat we doen. Deze week opent weer een nieuwe tentoonstelling (Contre l'Oubli - 'tegen het vergeten'), met maar liefst twee publicaties.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.