0512 Jonkersland Evenement/cultuur - Woensdag 19 december en vrijdag 21 december is er in het Maargies Kooklokaal een heus kerstdiner. Dat wordt ongetwijfeld een gezellige en heerlijke avond met een meergangenmenu waaraan een prijskaartje hangt van  € 18,50 pp excl. consumpties. Laat u verrassen, maar laat wel uw dieetwensen achter mocht dat nodig zijn.

Lees meer...

0512 Jonkersland Evenement/cultuur - Speciaal voor de Kerstarkt en omdat Koning Winter zich begint te roeren, wordt de kalverenschuur van de Maargies Hoeve voor één dag omgetoverd in een sprookjesachtige kerstmarkt. Er staan allerlei sfeervolle kerstkraampjes met uiteraard kerstcadeaus, ambachtelijke artikelen en niet te vergeten een levende kerststal waar ook live een voorstelling wordt gegeven.

Lees meer...

0513Gorredijk Muziek - ’T Texas fan Friesland, se make Country Folk Mezyk mêt Ingelse en fooral Bildtse aigen teksten. Op ’t podium gaat ’t fooral om ’t plesier in de mezyk, en om dat goed over te bringen op ’t publiek, is ’t raadsaam om de mannen fan de Feetwarmers dus “live” op ’t podium te bewonderen.
De sfeer is fan Ierse “uptempo” nummers tot rustige Bildtse ballades. ’t Gefoel krije as of je op ’e Seedyk staan bij Swarte Haan, en ture over ’t slik, wêr at je de See sien kommen en weer sien gaan!

Lees meer...